Magic Point Header Lite

Please update your Flash Player to view content.Indeling Het Roozenhuys

Benedenverdieping:

Ontvangstruimte met open haard met leren stoelen, zodat de gehele groep bij de open haard kan zitten. In dezelfde ruimte, bij de openslaande tuindeuren, staat een grote tafel voor de gehele groep om spelletjes te doen en/of te eten.

Aangrenzend:  grote, open woonkeuken met een grote tafel (14 pers.) en piano.
De sfeervolle woonkeuken is ruim voorzien van servies, glaswerk en bestek en volledig ingericht met 4-pits Boretti fornuis met bakplaat, twee koelkastjes, oven, koffiezetmachine, magnetron én afwasmachine. Mocht u iets extra's nodig hebben, dan is dit vaak zo gebracht door de gastvrouw.

Hal, plus 3 toiletten met elk een wastafel waaronder doucheruimte met invalidentoilet en 1 douche. (Houtgestookte hottubs kunnen extra bijgehuurd worden: zie verderop).

De gehele benedenverdieping is rolstoelvriendelijk. Desgewenst kunnen wij in het woonkamergedeelte beneden een bed plaatsen voor mindervaliden.

Eerste verdieping:
-
3 Eenvoudige slaapkamers: (1 x 8 m2 en 2 x 10 m2) met elk 2  éénpersoonsbedden (boxsprings)
-Grote ruimte (70m2) 2x2-persoonsslaapbank plus 2 éénpersoonsbedden (boxsprings), zitgedeelte met beamer en beeldscherm en geluidsinstallatie en een televisie.
-Overloop: boven ruime overloop.

De drie slaapkamers zijn bewust eenvoudig van opzet en zonder televisie; bij Het Roozenhuys draait het om het buitenleven en het sfeervol samenzijn in de beneden- en buitenruimtes. Het gehele Roozenhuys heeft centrale verwarming, met uitzondering van de kleinste slaapkamer.

Buiten:
-Eigen parking
-Tuin:
tuin van ca 1000 m². Vanuit de ontvangstruimte openen de tuindeuren naar de rozentuin waar u verschillende plekjes kunt vinden om te vertoeven. 
-Veranda:
Vanuit de veranda (met één héle lange tafel) met rieten terrasstoelen uitzicht op de rozentuin. 
-Fruitgaardje plus gazon met grote tipitent: 
Naast de rozentuin een fruitgaardje plus een stuk gazon van ca. 1000 m2 met daarop een grote tipitent (45m2) en vuurschaal. Wanneer u een hottub wenst, staat deze in de rozentuin.

  

 Aanmelden Afmelden 

 

 

Volg ons op: