Magic Point Header Lite

Please update your Flash Player to view content.Welkom

Welkom in Het Roozenhuys

....waar het leven al meer dan een eeuw om rozen draait. Het Roozenhuys staat bij de Koninklijke Kwekerijen H.A. Verschuren & Zonen te Haps. Een prachtige, landelijke locatie met ontvangstruimte met open haard, vergaderzaal, rozentuin, terrassen, veranda, fruitgaardje, barn, stoere outdoorplek (giga-tipitent) en eigen parking.

 

Vergaderen/trainen (12-50 personen)

U kunt bij ons in alle rust vergaderen of uw training houden.

In combinatie met een landelijke lunch in onze tuin of bij de open haard en aansluitend bijvoorbeeld een kookworkshop.

Als extra outdoorplek beschikken wij over een giga-tipi; met uw team tot 30 personen rondom een sfeervol kampvuur voor uw vergaderbreak of hei-sessie of Kerstborrel (zie: Vergaderbreaks).

U heeft altijd de gehele locatie (dus inclusief alle subruimtes) exclusief voor uw gezelschap.

 

Particulier

Het Roozenhuys is het gehele jaar open (op reservering) voor groepsreserveringen zoals sfeerbijeenkomsten, vergaderingen, rondleidingen en trouwerijen en van tijd tot tijd wordt Het Roozenhuys verhuurd als groepsaccommodatie (10 pers.)

De direct-van-kwekerij-verkoop van onze bijzondere tuinrozen (in pot) vindt plaats: iedere zaterdag (maart t/m november), van 9-12 uur (voor Het Roozenhuys). Komt u liever op een ander tijdstip, belt u dan eerst eventjes met 0485-314603; meestal is er iemand aanwezig van de kwekerij.

 

 


 

 Aanmelden Afmelden 

 

 

Volg ons op: