Magic Point Header Lite

Please update your Flash Player to view content.

                                                                                                                                                                     


Rozen

Collectie Verschuren® & openbaar groen  


Onze collectie tuinrozen is om meerdere reden bijzonder. Zo zijn deze rozensoorten stuk voor stuk veredeld door alle generaties van de bekende Verschuren rozenkwekers uit Haps. De oudste roos dateert van 1899. Nostalgische rozensoorten dus, geboren uit pure passie voor de bloem. Rozen van wereldklasse, maar met Brabantse roots, letterlijk en figuurlijk. We zijn er dan ook trots op dat wij het Merk Brabant logo mogen voeren. Dankzij de bloeiende cultuurhistorie is de Collectie Verschuren een waardevolle aanvulling voor openbare perken en parken. Daar kunnen ze het verhaal vertellen van de Hapse Rozengeschiedenis, eventueel ondersteund door een mooi informatiebord.
Meer achtergrond-informatie zie: Collectie Verschuren®. Vragen over voorraad en/of prijsinformatie: zie onze contactgegevens. (deze contactgegevens zijn niet voor particulieren; particulieren zie: contactgegevens Het Roozenhuys)


Overige rozen

Koninklijke Kwekerijen H.A. Verschuren & Zonen voorziet in een breed assortiment rozen. Neemt u voor aanvragen alstublieft contact met ons op (niet voor particulieren).


Stek

-vers gestekt
-beworteld winterstek
-mogelijk uit een breed assortiment waaronder beschermde rassen*
-wordt geleverd in 84-gaats tray.
-levering mei/juni (rooiklaar in oktober van hetzelfde jaar)
-stekopdrachten vastleggen is mogelijk tot december van het voorafgaand jaar
*Let op: vaak heeft ook de afnemer van stekmateriaal een licentiecontract nodig; wij kunnen u hierover informeren