Vergader-/trainings-/ heisessie-locatie

 

Dat werkt inspirerend!
Het Roozenhuys is een sfeervolle werkplek in een landelijke omgeving. Hier kunt u in alle rust vergaderen of uw training houden. Groepen tot 30 personen (50 personen theateropstelling) kunnen terecht in onze vergaderruimte van 70 m². Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig, evenals parkeergelegenheid op eigen terrein. Bijzonder aan vergaderen in Het Roozenhuys is dat u de gehele locatie exclusief voor uw groep heeft. U heeft vijf verschillende ruimtes tot uw beschikking. Ideaal als u de groep wilt opsplitsen. Of als uw bijeenkomst in alle rust en privacy moet plaatsvinden. Wij nemen u met plezier alle praktische beslommeringen uit handen en zorgen dat het u aan niets ontbreekt terwijl u werkt.


Bij Het Roozenhuys kunt u uw werk afwisselen met een lunch in onze rozentuin. Of we zetten een gedekte tafel voor u klaar in de ontvangstruimte bij de houtgestookte open haard. Tussendoor kunt u fijn een frisse neus halen op een terrein omringd door rozen. Dat werkt inspirerend!

GROTE STOERE TIPI-TENT!
Nu kunt u tijdens uw meeting écht "het ijzer smeden als het vuur heet is";
We beschikken over een extra buitenruimte bij onze tuin; een stoere en sfeervolle reuzen-tipitent waarbij groepen tot 30 personen (!) in een kring een kampvuur kunnen houden met/of outdoor-cooking! Of u er nu voor kiest hier uw gehele bijeenkomst "verhitte discussies" te voeren of deze plek als vergaderbreak te gebruiken: de keuze is aan u. U kunt hiernaar uitwijken wanneer u maar wilt; tenslotte heeft u bij Het Roozenhuys altijd de gehele locatie voor uzelf! (Geen meerkosten aan verbonden)

Het Roozenhuys is gunstig gelegen, tien minuten ten zuiden van Nijmegen en niet ver van A73. Vanaf station Cuijk of Boxmeer (op 10 minuten afstand), organiseren wij desgewenst taxivervoer .

Klik hier voor onze vergader-arrangementen. 

 Aanmelden Afmelden 

 

 

 

Volg ons op: