Vergaderarrangementen


Ongestoord werken; Het Roozenhuys staat geheel ter uw beschikking!

De vergaderarrangementen die we aanbieden, zijn voor minimaal 12 personen. Inclusief zijn onbeperkt koffie/thee/tafelwater, gebak, het gebruik van een beamer, overheadprojector, projectiescherm, twee flip-overs en draadloos internet.
Voorts staat het gehele Roozenhuys tot uw beschikking; inclusief dus eventueel benodigde subruimtes en buitenruimtes. Hiervoor berekenen wij geen meerprijs!

Wij werken graag met u samen en werken dus graag op maat. Laat u alstublieft weten wat uw wensen zijn en wij spelen hier adequaat op in. Gastvrouw José Verschuren heeft veel ervaring vanuit haar hotelschoolachtergrond; van een kleine trouwerij tot grote banqueting partijen. José heeft zelfs ervaring in het geven van onder andere gastvriendelijkheidstrainingen. U zult ondervinden dat zij weet wat dit inhoudt. Niet wat alleen wat betreft het gastvrije gedeelte, maar ook wat betreft het meedenken in het programma. Zij voelt als geen ander aan, waar uw behoeftes liggen.

Onderstaande prijzen zijn vanaf 12 personen (excl. BTW)

 1. 4-uurs vergaderarrangement 
  1 dagdeel inclusief landelijke lunch
  € 41,50 p.p.
 2. 8-uurs vergaderarrangement 
  2 dagdelen inclusief landelijke lunch
  € 47,50 p.p.
 3. 12-uurs vergaderarrangement 
  2 dagdelen inclusief landelijke lunch en diner*
  € 85,00 p.p.

*I.p.v. dit diner kunt u ook kiezen om het diner samen te bereiden met uw gezelschap onder professionele begeleiding. Meerkosten afhankelijk van o.a. groepsgrootte.

Klik hier voor: beschikbaarheid - offerte - optie - reservering.

  

 Aanmelden Afmelden 

 

 

 

Volg ons op: