Indeling

Benedenverdieping:
Ontvangstruimte met open haard met 2 banken en leren stoelen, zodat de gehele groep bij de open haard kan zitten. In dezelfde ruimte, bij de openslaande tuindeuren, staat een grote tafel voor de gehele groep om spelletjes te doen en/of te eten.

Hier is ook een muziekinstallatie aanwezig met o.a. cd/mp3-speler en bleutooth om uw mobiele apparaat te verbinden.

Aangrenzend:  grote, open woonkeuken met een grote tafel (14 pers.) en piano.
De sfeervolle woonkeuken is ruim voorzien van servies, glaswerk en bestek en volledig ingericht met 4-pits Boretti fornuis met bakplaat, twee koelkastjes, oven, koffiezetmachine (een gewone snelfiltermaling plus een Nespresso), magnetron, foodprocessor, broodrooster en afwasmachine. Mocht u iets extra's nodig hebben, dan is dit vaak zo gebracht door de gastvrouw.

Hal, plus 3 toiletten met elk een wastafel waaronder invalidentoilet met een douche. (Houtgestookte hottub kan extra bijgehuurd worden: zie verderop).

Daarnaast: 2 inloopdouches en ruime sauna:

 

In elk van deze douches is een thermostaatkraan aanwezig plus een stort-/regendouche met koud water.

Eerste verdieping:
-
3 eenvoudige slaapkamers: (1 x 8 m2 en 2 x 10 m2) met elk 2  éénpersoonsbedden (boxsprings).
In twee van deze slaapkamers, zou nog eventueel een derde bed passen.
-Grote ruimte (70m2) 2x2-persoonsslaapbank plus 4 éénpersoonsbedden (boxsprings) (per medio december 2017: 6 éénpersoonsbedden i.p.v. 4), zitgedeelte met beamer en beeldscherm en geluidsinstallatie en een smarttelevisie.
-Overloop: boven ruime overloop met tafel en stoelen.

De tweepersoons slaapkamers zijn bewust eenvoudig van opzet en zonder televisie; bij Het Roozenhuys draait het om het buitenleven en het sfeervol samenzijn in de beneden- en buitenruimtes.

Buiten:
-Eigen parking
-Tuin:
tuin van ca 1000 m². Vanuit de ontvangstruimte openen de tuindeuren naar de rozentuin waar u verschillende plekjes kunt vinden om te vertoeven.
-Veranda:
Vanuit de veranda (met één héle lange tafel) met rieten terrasstoelen uitzicht op de rozentuin.
-Fruitgaardje plus gazon met grote tipitent:
Naast de rozentuin een fruitgaardje plus een stuk gazon van ca. 1000 m2 met twee voetbaldoeltjes en een grote tipitent (45m2) en vuurschaal én grill.

In de tuin staat een hottub (optioneel te boeken).

TERUG NAAR ALGEMENE INFORMATIE GROEPSACCOMMODATIE